22 відгуків
KRISTALIKA
+380 показати номер
+380 показати номер

Політика конфіденційності

Ми розробили цю Політику конфіденційності, щоби розповісти Вам:

  • що таке персональні дані;
  • які Ваші персональні дані ми збираємо;
  • як і чому ми використовуємо їх;
  • кому ми передаємо Ваші персональні дані;
  • як ми захищаємо Вашу конфіденційність Ваших персональних даних;
  • як з нами зв'язку язатися і до кого звернути, якщо у Вас виникнуть питання стосовно обробки Ваших персональних даних.

Посилання у даній Політиці конфіденційності на «KRISTALIKA», «ми», «нас», «наш», «нам» означають ФОП Гордієнко Д. О. Місцезнаходження: вулиця Пушкінська, будинок 5, місто Харків, Харківська область, 61057.

 

ЗАЯВА ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ви не зобов'язання зобов'язані надавати нам персональні дані, альо без певної інформації про Вас ми не зможемо надати Вам деякі наші послуг. Наприклад, для використання накопичених бонусів.

У випадку, якщо ми контролюємо спосібі збору Ваших персональних даних і визначаємо цілі, для яких ці персональні дані використовуються, KRISTALIKA виступає «контролером даних» для цілей Загального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») і іншого застосовного європейського законодавства про захист даних, а також «власником персональних даних в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:

  • Ви дали згоду на обробку персональних даних;
  • Обробка необхідна з метою реєстрації Вас як учасника програми лояльності EVA МОЗАЇКА або надання Вам інших послуг і сервісів.

Ми можемо періодично оновлювати Політику конфіденційності, в тому числі, якщо цього вимагає застосовуване законодавство. Тому ми просимо Вас відвідувати веб-сайт KRISTALIKA, щоб переконатися в тому, що Ви маєте актуальну інформацію.

 

ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ (ТЕРМІНИ)

Персональні дані - це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб'єкта даних).

Суб'єкт персональних даних - це фізична особа, якої стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними.

Контролер персональних даних - це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їхню обробку. Контролер персональних даних є «власником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Процесор персональних даних - це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних - це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

 

ЗАКОНОДАВСТВО, ЩО РЕГУЛЮЄ ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі - «GDPR»).

 

ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових правовідносин між KRISTALIKA та Вами, відносин у сфері захисту прав споживачів та у сфері реклами і маркетингових досліджень.

Також ми можемо розсилати Вам push-повідомлення, Skype, Viber, WhatsApp та інші повідомлення за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/засобу передачі для того, щоби повідомити Вам інформацію про акційні пропозиції KRISTALIKA або будь-які інші зміни, що можуть вплинути на взаємовідносини з Вами.

Ми просимо Вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для надання обраної Вами послуги/сервісу, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію. У тієї ж годину, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх із необхідним рівнем захисту.

Якщо Ви хочете дізнатися більш детально про компанії, яким ми можемо передавати Ваші персональні дані, пропонуємо Вам ознайомитися з їхнім переліком на веб-сайті KRISTALIKA. Будь-ласка, візьміть до уваги, що цей перелік може бути неповним та періодично оновлюватися.

 

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ЯКІ МИ ОБРОБЛЯЄМО

 

1. Номер телефону;

2. Прізвище,ім'я по батькові;

3. Місце реєстрації / проживання – індекс, місто, вулиця/вулиця/провулок, номер будинку, номер квартири;

5. Стати;

6. Електронна пошта.

 

Окрім вищезазначеного, ми можемо обробляти будь-які інші персональні дані, якщо Ви їх самі добровільно надаєте KRISTALIKA.

Якщо зберігання Ваших персональних даних не є необхідним для надання Вам послуг і не вимагається законодавством, ми їх видалимо.

 

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ДІТЕЙ

Ми усвідомлюємо важливість особливого захисту персональних даних дітей. Програма лояльності KRISTALIKA не призначений та безпосередньо не орієнтовано на ті, щоб ним користувалися діти.

Учасником програми лояльності KRISTALIKA може бути фізична особа, яка набула повної цивільної дієздатності у зв'язку із досягненням 18 років.

 

 

РЕЄСТРАЦІЯ ВІД ІМЕНІ ІНШОЇ ОСОБИ

Якщо Ви реєструєтесь у програмі лояльності KRISTALIKA від імені іншої особи (осіб), Ві зобов'язання пов'язані попередньо отримати їх згоду . Ви несете відповідальність за актуальність (коректність) цих даних. В процесі реєстрації Ви представляєте законні інтереси такої особи. Це також означає, що Ви повинні проінформувати цю особу про умови програмі лояльності KRISTALIKA та умови цієї Політики конфіденційності.

 

МІСЦЕ ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ СТОРОНАМ

 

KRISTALIKA має велику базу персональних даних. Для забезпечення їхньої безпеки ми використовуємо хмарні послуги компанії ТОВ «Хетцнєр Онлайн»
місцезнаходження Індустриестр ,25,91710 Gunzenhausen Німечина (Hetzner Online GmbH,
Industriestr,25,91710 Gunzenhausen, Deutschland).

 

ТЕХНІЧНІ, ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА ІНШІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ДАНИХ

З метою безпечного зберігання Ваших персональних даних ми впровадили безліч технічних і організаційних засобів, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від ненавмисної втрати, знищення або пошкодження.

KRISTALIKA дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ту інформацію про Вас, яка нам необхідна для надання певних послуг, або інформацію, якові Ві за своєю згодою надаєте понад межі необхідної обробки. Крім цього, ми налаштували все інтерфейси нашого веб-сайту і додатки для надання послуг так, щоб дотримувалася максимально можлива конфіденційність, налаштування якої Ви можете відкоригувати на свій розсуд.

При передачі персональних даних нашим контрагентам та державним органам ми завжди використовуємо найбільш безпечні і перевірені шляхи передачі таких даних.

 

ГОДИНУ ОБРОБЛЕННЯ (ЗБЕРІГАННЯ) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми зберігаємо Ваші персональні данні доки Ви є учасником програми лояльності KRISTALIKA.

 

COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ

Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають веб-сайти на Вашій комп'ютерній комп'ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, веб-сайт на певний час буде пам " ятати Ваші переваги і дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп'ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

Cookies та інші технології відстеження на нашому веб-сайті та в додатках можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

Для ефективнішого використання Вами можливостей нашого сайту, Ваш комп'ютер або мобільний пристрій повинні приймати файли cookie у таких випадках:

  • Для надання інформації, яка може допомогти нам зрозуміти, що Вам сподобалося на нашому сайті і в наших електронних розсилках, а що – ні. Це допомагає нам пропонувати Вам більш індивідуальні опції і більш відповідну інформацію при наступних візитах.
  • Для збереження таких даних, як параметри вибраної Вами мови і країни, Вашого останнього пошуку товару, щоб надалі ми могли адаптувати наш сайт до Ваших потреб.
  • Для оцінки ефективності нашого сайту (мобільного додатку), у тому числі розміщеної маркетингової інформації.
  • Для отримання додаткової інформації про ті, що таке cookies, як вони працюють, як ними керувати або як їх видалити, перейдіть на www.allaboutcookies.org

Повідомляємо Вас, що у налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви відключите деякі файли cookies, функціональність веб-сайту KRISTALIKA та нашого мобільного додатку може бути обмежена і Ви не зможете використовувати усі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сервісів.

 

ПРАВА СУБ'ЄКТІВ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1) Права суб'єктів персональних даних відповідно до законодавства України

Ми раді повідомити Вам про Ваші права щодо обробки персональних даних відповідно до законодавства України:

  • знаті про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, цілі їхньої обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим ними особам, окрім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включно із інформацією про третіх осіб, яким надаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів із дня надходження запиту, окрім випадків, передбачених законодавством, відповідь про ті, чі оброблюються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'явлення являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'явлення являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи порочать честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

2) Інші права суб'єктів персональних даних відповідно до GDPR

Окрім українського законодавства із захисту персональних даних, KRISTALIKA уважно ставитися до забезпечення Ваших прав, встановлених GDPR, у тому числі:

Право на інформацію

Ми готові надавати суб'єкта єктам даних інформацію про ті, які з їхніх персональних даних ми обробляємо.

Якщо Ви матимете бажання дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо, Ви зможете зробити запит на цю інформацію у будь-який час. Перелік даних, які ми повинні Вам надати, Ві можете знайті у статтях 13 і 14 GDPR. При цьому, під час звернення Ви повинні повідомити нам свої конкретні вимоги, щоби ми мали змогу на законних підставах розглянути Ваш запит і надати відповідь.

Зверніть увагу, що у випадку, коли ми не зможемо посвідчити Вашу особу шляхом обміну електронними повідомленнями або під час Вашого звернення до колл-центру, або у випадку обґрунтованих сумнівів стосовно Вашої особи, ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу. Тільки таким чином ми зможемо уникнути розголосу Ваших персональних даних особі, яка може видавати себе за Вас.

Ми обробимо запити у найкоротші рядки, альо в тій же година просимо пам " ятати, що надання повної і законної відповіді стосовно персональних даних – це складний процес, який може тривати до місяця.

Право на виправлення даних про Вас

Якщо Ви виявите, що деякі персональні дані, які ми оброблюємо про Вас, є неправильними або застарілими, будь-ласка, повідомте нас про це. У цьому випадку ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу.

Якщо Ви хочете виправити персональні дані, які обробляються у межах нашої програми лояльності KRISTALIKA, Ві можете провести коректування самостійно, виконавши вхід у свій особистий кабінет на веб-сайті KRISTALIKA.

Відкликання згоди на обробку персональних даних і право на забуття

У разі, якщо KRISTALIKA обробляє Ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних (зокрема, з метою здійснення маркетингових розсилок), подальшу обробку можна у будь-який час припинити. Достатня відкликати згоду на таку обробку.

Ви також можете використати своє право на забуття. У випадках, передбачених у ст. 17 GDPR, KRISTALIKA знищить Ваші персональні дані, які обробляє, за винятком тих персональних даних, які ми зобов'язаннями пов'язані будемо зберегти відповідно до вимог законодавства.

 

ДО КОГО ВИ МОЖЕТЕ ЗВЕРНУТИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження або побажання щодо захисту і обробки Ваших персональних даних, Ви можете звертатися до ФОП Гордієнко Д. О. Місце знаходження, вулиця Пушкінська, будинок 5, місто Харків, Харківська область, 61057.

Обов'язково вказуйте у всій кореспонденції свої ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, а також детальні питання, зауваження, скарги або вимоги.

Адміністративний орган із захисту персональних даних в Україні – це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звернути до нього зі скаргами або пропозиціями, якщо вважаєте, що було порушено Ваші права у зв'язку із обробкою персональних даних.